Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. listopada 2017.

Objavljene MTV nominacije: Virovitičanin Marin Jurić-Čivro, koji ”skače od sreće”, nominiran za Best Adria Act

Tradicionalna dodjela europskih glazbenih nagrada MTV EMA održat će se sredinom studenoga u Londonu, a ovih je dana otkrivena i lista nominacija. Ono što svakako privlači našu pozornost su nominacije izvođača iz Universal Music glazbene obitelji, uključujući Best Adria Act kategoriju, u kojoj su nominirani Nina Kraljić i Marin Jurić-Čivro. I ove godine dobitnike biraju glazbeni fanovi iz cijelog svijeta, koji za svoje favorite mogu glasati preko stranice: www.mtvema.com/en-adriatic/vote. Inače za Čivru možete glasati ovdje.

Prema broju nominacija listu predvodi Taylor Swift, koja je za nagradu nominirana u ukupno šest kategorija, što uključuje i Best Video nominaciju. Iz Universal Music glazbene obitelji slijede ju Shawn Mendes i Kendrick Lamar s ukupno pet nominacija. Interesantno je kako se od ove godine kategorije Best Male i Best Female spajaju u jednu – Best Artist kategoriju. U ovoj novoj kategoriji uz spomenute Taylor, Kendricka i Shawna, nominirana je i Ariana Grande. Godinu za godinu, MTV EMA dodjeljuje i nagradu u regionalnoj kategoriji Best Adria Act, u kojoj su ovom prilikom iz Universal Music glazbene obitelji nominirani Marin Jurić-Čivro i Nina Kraljić.

Marin Jurić-Čivro preko svog Facebooka kratko napisao: “Stigla je MTV EMA Best Adria Act nominacija! Skačem od sreće!”

Fanovi za svoje favorite mogu glasati i u kategoriji Best Adria Act, a glasanje traje do 11. studenoga, putem MTV EMA stranice: http://www.mtvema.com/. Na istom mjestu moguće je pronaći i čitavu listu svih nominiranih po kategorijama. Svečana ceremonija dodjele glazbenih nagrada održat će se 12. studenoga. Podsjećamo, Nina Kraljić je nedavno kao novi singl s albuma “Samo” predstavila pjesmu “Negdje”, s pratećim videospotom, dok je Marin Jurić-Čivro početkom ljeta objavio zamijećeni singl “Još uvijek”, nakon čega je uslijedila i objava videa. (www.glas-slavonije.hr)

Share Button