Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. listopada 2017.

Rukometašice Pitomače u Solinu su stigle do prvih prvoligaških bodova, Petason Vranjic su „srušile“ sa 35:22, tercet Mioč – Kožnjak – Kožarić je zabio 22 gola

Moralo se „otvoriti“. Iako pogled na prvoligašku ljestvicu nije do sada bio sjajan, oni koji prate pitomačku rukomet, znali su da se negdje mora – „otvoriti“. I otvorilo se. Pitomača je u posljednjoj utakmici 6. kola, proletjela kroz Solin. Slavila je 35:22, poluvrijeme 17:13 i tako došla do prvih prvoligaških bodova. Briljirala je Tena Mioč koja je zabila devet golova (dva iz sedmerca), Maja Kožnjak je pridodala osam, Ines Kožarić je zabila pet (četiri iz sedmerca). Njih tri su zabile kao cijela domaća ekipa… nakon ove pobjede, Pitomača je „skočila“ na prvenstvenoj ljestvici te su sada 12., s dva osvojena boda.

U idućem, 7. kolu, Pitomačanke će na svom parketu igrati protiv trenutno sedmoplasirane ekipe Prve lige Splitom 2010. koji je u šest dvoboja inkasirao tri pobjede, jedan neodlučeni ishod i dva poraza te ima sedam osvojenih bodova. (www.vpz.hr)

Share Button