Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. studenoga 2017.

Fotogalerija – Rukometašice Pitomače su ponovno milimetri dijelili od bod(ova): Favorizirane Splićanke sretno i spretno su došle do bodova

Nakon trijumfa u Solinu, Pitomačanke su se nadali osvajanju dva nova boda, usprkos činjenici da je Split u ovom dvoboju bio papirnati favorit. No, ponovile su se „dječje bolesti“ domaćih, kojima je ponovno obrana bila „ispod razine“ napada, pa niti napadački raspoložene Tena Mioč i Maja Kožnjak, nisu mogle kompenzirati „propuh u obrani“.Inače, vratarka, Melita Jug skupila je 13 obrana.

Osim toga i u ovom dvoboju ponovio se loš start nakon uvodnog sučevog zvižduka. Na početku su Pitomačanke lovile 1:4, potom i 6:10. Preokrenule su rezultat, na odmor otišle s golom prednosti, no u nastavku su im Splićanke s tri gola zaredom otišle na +2 i izuzev četiri izjednačenja (posljednje je bilo 31:31 u 58. minuti), domaće nisu više došle u plus, iako su bile milimetrima blizu do preokreta. U idućem kolu, Pitomača gostuje u Koprivnici kod Podravke Vegete.

I. HRL – 7. KOLO

PITOMAČA 31 (18)
SPLIT (33) (17)
PITOMAČA: Rajnović, Kožnjak 9, Kožarić, Ćurić 4, Štefanec, Brlas, Kirin, Petković, Đud 3, Magić, Mioč 10 (4), Jug, Šandor 5. Trener: Vladimir Gašparac. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button