Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

13. prosinca 2017.

Petak u režiji „Visoke škole Virovitica“: Netko na promociju, a netko na Brucošijadu

U svečanoj dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, u petak, 15. prosinca, s početkom od 11,00 sati održat će se promocija stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Poduzetništvo usluga, Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma.

Osim toga, istoga dana, s početkom od 14,00 sati održat će se prva svečana promocija stručnih specijalista ekonomije, smjerova Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća. Tako će izgledati dan za one koji su završili jednu etapu školovanja.

No, oni koji su „na startu“, za njih je rezervirana večer. Naime, u Noćnom baru Bolero, u petak 15. prosinca, održat će se Brucošijada Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Naravno, osim brucoša, na njoj su dobro došli i oni koji već imaju „studentskog staža“ u nogama, pa čak i oni koji su u petak ponosno „stisnuli svoju diplomu“. Organizator Brucošijade je Studentski zbor VŠMTI. (www.vsmti, www.vpz.hr, Fotografija: Matija Rođak)

Share Button