Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. siječnja 2018.

Nakon što je bila u kategoriji za naj igračicu Hrvatske, Virovitičanka Marijeta Vidak je najbolja rukometašica Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije

Na prigodnoj svečanosti u Capronza Pubu u Koprivnici, predana su rukometna priznanja za 2017. godinu, što ih je dodijelio Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije. Priznanja su predavali predsjednik Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije Zlatko Blažeković i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Među laureatima je i Virovitičanka Marijeta Vidak, standardna prvotimka Podravke Vegete, reprezentacije Hrvatske, a po izboru, ona je i proglašena za najbolju rukometašicu Rukometnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

– Nakon što sam nedavno bila u izboru za najbolju rukometašicu Hrvatske, ova nagrada je još jedna potvrda da sam na dobrom putu, da se sva uložena odricanja i svi sati provedeni na treningu, isplate. S obzirom na to da me odabrao naš Savez nadam se da ću mu se odužiti tako što ću zajedno sa svojim suigračicama „nositi“ Podravku do dvostruke krune — rekla nam je najuspješnija rukometašica u 2017. Marijeta Vidak. (www.vpz.hr, www.drava.info, Fotografija: www.drava.info, Marko Posavec)

Share Button