Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. veljače 2018.

CRO ATHLETICS GALA 2017. – Virovitičanin Marino Bloudek u društvu Sandre Perković, Stipe Žunića i Sare Kolak proglašen je najboljim juniorom Hrvatske za 2017. godinu

Virovitički “sin vjetra”, Marino Bloudek ponovno je stao na postolje najboljih. Na CRO ATHLETIC GALA svečanosti, proglašen je najboljim juniorom Hrvatske za 2017. godinu. Krenimo redom. Iza nas je još jedna uspješna sezona za hrvatsku atletiku, u kojoj smo između ostalih osvojili dvije medalje na Svjetskom prvenstvu u Londonu i to zlatnu u bacanju diska Sandre Perković i brončanu u bacanju kugle Stipe Žunića.

gala2017-30

Sara Kolak je na Europskom prvenstvu za mlađe seniorke osvojila zlato, Marino Bloudek je osvojio naslov europskog juniorskog prvaka na 800m u Grossetu dok je Eva Mustafić na istom natjecanju bila srebrna u bacanju kladiva. Svi ti uspjesi obilježeni su na CRO ATHLETIC GALA, događaju koji je okupio sve ono najbolje što ima hrvatska atletika. Podijeljena su brojna priznanja atletičarima i atletskim djelatnicima u raznim kategorijama, a naš Virovitičanin Marino Bloudek, koji nastupa za zagrebački Agram, kojem je trener Zlatko Tot, proglašen je najboljim juniorom u 2017. godini. (has.hr)

Share Button