Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. ožujka 2018.

U odgođenoj utakmici, rukometašice Pitomače su poražene od Zameta 23:25, nakon što u prvoj dionici čak 14 minuta nisu poentirale, najefikasnije su bile Ćurić i Šandor sa 7 golova

U odgođenoj utakmici 13. kola I. HRL, rukometašice Pitomače su na svom parketu poražene 23:25 od favoriziranog Zameta. Istina, usprkos neigranju Maje Kožnjak, nadale su se domaće rukometašice, četvrtoj ovoproljetnoj domaćoj pobjedi, no nakon 2:2, one u sljedećih 14. minuta nisu poentirale dok su Riječanke napravile 9:0 i otišle na 11:2. No, do kraja prve dionice, domaće su smanjile prednost, u nastavku su imale triput gol zaostatka, no iskusnije gošće, došle su do vrijednih bodova. Pitomača je igrala u sastavu: Rajnović, Pavković, Ćurić 7, Štefanec, Brlas, Kirin, Petković, Božić 2, Đud 3, Magić, Mioč 4, Jug, Ferić, Šandor 7, Šandrovčan, Fel.

Zamet je nakon ove pobjede „skočio“ na 4. mjesto, dok je Pitomača ostala na „jedanaestici“ sa 12 osvojenih bodova. U idućem, 19. kolu , izabranice trenera Darka Međimorca, u subotu 17. ožujka, dočekuju posljednjeplasirani Petason Vranjic. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Share Button