Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. travnja 2018.

Naša ”Domaćica” Sanja Mijac je Cosmo Influencerice godine 2018

Ako u englesko-hrvatskom rječniku pogledate što znači riječ “influence”, pronaći ćete nekoliko značenja koje savršeno opisuju što zapravo “influencerica” znači. Utjecati, djelovati na, vršiti utjecaj, samo su neki od značenja, no ono koje nam je ponajviše zapelo za oko upravo je riječ “moć”. Da, influencerice imaju moć.. Promijeniti nečije mišljenje, poboljšati nečije raspoloženje, prenijeti informaciju na svoj način, ostaviti utisak na onoga tko ih prati.

Ako u englesko-hrvatskom rječniku pogledate što znači riječ “influence”, pronaći ćete nekoliko značenja koje savršeno opisuju što zapravo “influencerica” znači. Utjecati, djelovati na, vršiti utjecaj, samo su neki od značenja, no ono koje nam je ponajviše zapelo za oko upravo je riječ “moć”. Da, influencerice imaju moć. Promijeniti nečije mišljenje, poboljšati nečije raspoloženje, prenijeti informaciju na svoj način, ostaviti utisak na onoga tko ih prati.

Žene (i muškarci) koji su svojim utjecajem na društvo, društvene mreže i svoju publiku uspjeli napravili najveći odjek, i na tom putu uspjeli nakupiti najviše followera, lajkova, shareova, i ostalih parametara po kojima se mjeri nečiji utjecaj na društvenim mrežama, ove su godine nagrađeni nagradom “Ja sam više od selfieja Cosmo Influencerica godine 2018.”.

mijac

U kategoriji Gastro nagradu za “Ja sam više od selfieja Cosmo Influencerica godine” osvojila je Sanja Mijac, koju sladokusci poznaju kao @domacica.sanja s preko 22.000 followera. Za sebe kaže da je uvijek pozitivna, jednostavna, šašava, zaljubljena u male stvari, poduzetnica i sanjar, a mi mislimo da ju je upravo duh sanjara i poduzetnice doveo do virtualnog mjesta gdje je sada. (www.cosmopolitan.com, Fotografije: www.cosmopolitan.com, Sanja Mijac)

Share Button