Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

19. svibnja 2018.

Rukometašice Pitomače osigurale prvoligaški status i dogodine, kontra Lokomotive Maja Kožnjak zabila je devet, Terezija Ćurić šest, a Tena Mioč četiri gola

Kolo prije kraja natjecanja u Prvoj HRL, rukometašice Pitomače, i definitivno su osigurale prvoligaški status. Naime, usprkos domaćem porazu od Lokomotive 27:37, na ruku im je išla pobjeda Bjelovara nad Dugim Selom 38:26, pa je razliku između ova dva kluba (Pitomača i Dugo Selo), uoči zadnjeg kola ostala tri boda viška za izabranice trenera Darka Međimorca, pa će pitomačke rukometašice i dogodine kročiti dvoranama gdje će se igrati prvoligaški rukomet.

Kontra Lokomotive, Maja Kožnjak je zabila devet golova, Terezija Ćurić se pridodala sa 6, Tena Mioč je inkasirala četiri, a Katarina Šandor tri gola. Nina Ferić i Andrea Božić zabile su po dva, a jednom se u listu strijelaca upisala Lea Pavlović. Melita Jug skupila je 11 obrana. U zadnjem 26. kolu, Pitomača koja ima 19 bodova, gostuje kod Zameta u Rijeci. (www.vpz.hr, Fotografija: Foto Begović)

Share Button