Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. siječnja 2019.

U petak, 1. veljače počinje 13. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete “Virovitica 2019.”

Od 1. do 3. veljače igrat će se 13. međunarodni rukometni turnir za mlađe kadete “Virovitica 2019.”, inače jedan od najjačih turnira ove kategorije u ovom dijelu Europe. Uz već stalne goste, kao i svake godine, na turniru će biti i nekoliko debitanata. Tako će po prvi put na turnir doći RK MOL Pick Szeged iz susjedne Mađarske, uz Veszprem najpoznatiji mađarski klub. Iz Austrije dolaze prvaci u kategoriji mlađih kadeta SC Ferlach, iz istoimenog austrijskog grada. Iz Hrvatske prvi puta na turnir dolaze prvak i viceprvak Hrvatske u ovoj kategoriji RK Maksimir Pastela i RK Valpovka.

Sveukupno na turniru sudjeluje sljedećih 12 ekipa iz 6 europskih zemalja:

RK PPD ZAGREB (Hr)
RK BJELOVAR (Hr)
RK MAKSIMIR PASTELA (Hr)
RK VALPOVKA (Hr)
RK CELJE PL (Slo)
RK GORENJE (Slo)
RK PLER BUDAPEST (Hun)
RK MOL-Pick Szeged (Hun)
RK BORAC (BiH)
RK FERLACH (Aus)
RK PARTIZAN (Srb)
RK VIRO VIROVITICA (Hr)

rukomet

– Sve ljubitelje rukometa očekuje i ove godine vrhunski rukometni događaj koji će zasigurno, kao i svake godine, u Viroviticu dovesti i poznata rukometna imena. Vjerujemo stoga i da će dvorane u Virovitici i Gradini i ove godine biti dobro popunjene i da će svi koji vole rukomet i sport uživati u sveukupno 34 odlične rukometne utakmice – poručuju iz Viro Virovitice.

Medijski pokrovitelj ovog turnira je Informativni centar Virovitica, a sponzori su: Viro tvornica šećera d.d., Raiffeisen bank, Flora VTC, Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, Grafiti Becker i Gradski radio Virovitica. U sklopu ovog turnira, u subotu, 2. veljače u 19.30 sati igra se utakmica 14. kola 1. HRL Sjever između Viro Virovitice i Preloga. (www.icv.hr, sž, RK Viro Virovitica, Fotografija: Matija Rođak)

Share Button