Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. kolovoza 2019.

Paula Rakijašić treće u Hrvatskoj na 800 metara, Mario Bošnjaković je bio osmi, Marino Bloudek nastupio je na 1.500 metara i bio brončani

U Varaždinu je, u organizaciji AK Sloboda, održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke. Na prvenstvu je nastupalo i dvoje atletičara Atletskog kluba Virovitica. Paula Rakijašić je, istrčavši osobni rekord na 800 metara (2:13,53) zauzela 3. mjesto, te bila najbolja juniorka u kategoriji seniorki. Osim toga, Mario Bošnjaković po prvi je put trčao u seniorskoj konkurenciji i s rezultatom 2:11,01 zauzeo 8. mjesto u utrci na 800 metara. Ovi rezultati oduševili su sve u AK Virovitica, a posebno trenera Sinišu Špiranca jer su pokazatelj dobrog i kvalitetnog rada.

Inače, na prvenstvu je na 1.500 metara, u njemu, ne baš tipičnoj disciplini, nastupio Virovitičanin Marino Bloudek, nekad juniorski prvak Europe na 800 metara iz 2017. godine. Marinu odlaskom iz Virovitice ne cvatu ruže, na 1.500 metara bio je treći zaostavši za pobjednikom čak osam sekundi… (www.vpz.hr, Facebook)

Share Button