Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

18. listopada 2019.

Svi su željeli letjeti balonom: Mnoštvo posjetitelja Festivala u Suhopolju vinulo se u nebo nad Stadionom Park, a onda je iznenadni vjetar odgodio „leteći užitak“…

Red za letenje balonom na Stadionu Park u Suhopolju je bio kao „da dolazi Dinamo“. Primale su se rezervacije onih koji su željeli vidjeti „kako to Suhopolje izgleda odozgora“. Naime, u sklopu projekta Tourism 4 All čiji je nositelj Virovitičko-podravska županija, dok su partneri SEFAG Forest Managment and WOOD Industry Share Co iz Mađarske i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom VPŽ, dok je projekt napisala Razvojna agencija VIDRA, posjetiteljima je omogućen atraktivan let balonom.

On će sudionicima i posjetiteljima Festivala u Suhopolju biti omogućen i u subotu (od 17,00 sati), nadamo se kako će vrijeme biti „mirnije“, bez vjetra koji je u petak, uskratio „leteći užitak“ mnogima koji su željno iščekivali vidjeti „kako izgleda Suhopolja iz orlove perspektive“… (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

 

 

Share Button