Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. veljače 2021.

Antun Grabovac novi je predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Orahovica

Na subotnjoj izvanrednoj Izbornoj skupštini Zajednice športskih udruga Grada Orahovice, za novog je predsjednika izabran predstavnik NK Papuk Antun Grabovac.

Nakon razrješnice dosadašnjem čelništvu Zajednice, uslijedilo je predstavljanje kandidata za novog predsjednika, a pravovaljane kandidature istaknuli su, već spomenuti Antun Grabovac, predstavnik NK Papuk i predsjednik ŠN Orahovica Darijo Krmpotić, piše Radio Orahovica.
Nakon što su članovi Skupštine, njih 24, saslušali plan i program rada oba kandidata, većinom glasova za novog predsjednika ZŠUGO izabran Antun Grabovac, a za dopredsjednika Mario Vida (BK Lood). U novom Upravnom odbiru sjedit će osim Grabovca i Vide još, Damir Vanek (STNK Orahovica), Andrijana Rukavina (ŽRK Orahovica), Zlatko Tomšić (HPD Orahovica), Stanislav Sikora (ŠRK Šaran Orahovica) i Ivan Hegediš (RK Orahovica) koji će obnašati i poslove tajnika. Nadzornim odborom predsjedavat će Zvonko Lijić uz potporu Maria Gubeljaka i Momira Markovića.

– Svima koji su mi dali podršku hvala isto kao i onima koji nisu. Mi i dalje ostajemo svi u sportu i niti jedan klub i čovjek koji je glasao za drugog kandidata neće biti u podređenom položaju jer to je smisao demokracije. Pozivam sve da radimo skupa na dobrobit sporta u Orahovici. Obećavam da će svi klubovi imati predstavnika u Skupštini, ali će Upravni odbor na prvoj sjednici razmotriti koji klub ima pravo na koliko kandidata. Također pozabavit ćemo se i dorađivanju kriterija jer ne smije biti podobnih – rekao je u svom prvom javnom obraćanju Antun Grabovac.

Jučerašnju Izbornu skupštinu pozdravio je i povjerenik Vlade RH za Grad Orahovicu Saša Rister, koji je čestitao novoizabranom čelništvu Zajednice, rekavši kako će od novog vodstva tražiti potpuno transparentnu podjelu novca te najavio skorašnji sastanak s čelnicima svih sportskih klubova u Orahovici.

Pomoć orahovačkom sportu je namijenila Virovvitičko-podravska županija o čemu više možete vidjeti OVDJE. (www.radioorahovica.com)

Share Button