Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. rujna 2021.

Grad Orahovica pametnim telefonima darivao najbolje rangirane orahovačke srednjoškolce

U društvenoj dvorani Srednje škole Stjepan Ivšić, pametnim telefonima čiju je kupnju, a na inicijativu Srednje škole, financirao grad Orahovica, nagrađeni su najbolje rangirani učenici, upisani u srednjoškolske smjerove ugostiteljstva, poljoprivrede i komercijale. Ukupno je podijeljen 21 smartphone, a učenicima ih je uručio gradonačelnik Saša Rister.

U ime Srednje škole, na financijskoj pomoći i kupnji pametnih telefona, gradu Orahovici i gradonačelniku Risteru, zahvalila se pedagoginja Snježana Konopek, koja je rekla da se iskreno nada da će Grad i ubuduće sve njihove ideje i aktivnosti podržati, kao što je i ovu.

Učenike i profesore također je pozdravio gradonačelnik Rister, koji je pohvalio ideju o kupnji pametnih telefona:

– Svi koji ste upisali školu u Orahovici, želim vam u njoj ugodan boravak i da ju uspješno završite. U Proračunu za iduću godinu, također će biti određena sredstva za školstvo, kako bi i dalje financijski mogli podržavati ovakve ideje, a sve kako bi što više učenika privukli u našu školu. Kroz narednih mjesec dana trebali bi završiti i radovi na Centru za prevenciju, dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti, a čime bi onda i Srednja škola Stjepan Ivšić od iduće školske godine stekla uvjete za jedno novo usmjerenje, a to je fizioterapija – završio je Rister. (www.radioorahovica.com)

Share Button