Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. rujna 2021.

Anđela i Davor Rostuhar s posjetiteljima suhopoljskog Dvorca Janković podijelili jedinstvenu ljubavnu priču

Posjetitelji Dvoraca Janković u Suhopolju, u subotu su uživali u dvorišnoj večeri uz nagrađivani film “Ljubav oko svijeta”. Riječ je o dokumentarnom filmu supružnika Anđele i Davora Rostuhara koji su svoj medeni mjesec pretvorili u cjelogodišnje putovanje i istraživanje te traženje odgovora na pitanje što je ljubav.

Na putovanju su razgovarali s više od 200 ljudi u 30 zemalja na 6 kontinenata te su po povratku sve to stavili u dokumentarni film i knjigu koji pokazuju svu složenost ljubavi u 21. stoljeću.

Od dubokih amazonskih šuma i zabačenih sela na Himalaji, preko malih pacifičkih zemalja i afričkih slamova, sve do najvećih svjetskih metropola, ovaj zapanjujući dokumentarac prikazuje nam 33 različite priče o ljubavi i braku, izazovima i borbama, usponima i padovima, stvarajući jedinstvenu ljubavnu priču koja nas podsjeća kako ljubav nikada ne može biti jednostavna, ali kako je, istovremeno, tek nekoliko stvari na Zemlji jednostavno poput ljubavi.

Projekciju su uveličali i sami autori, Anđela i Davor, svjetski putnici koji su i ovoga puta zračili ljubavlju i pozitivom te su s brojnim posjetiteljima podijeli svoje nezaboravno iskustvo.

Film je prikazan pod supokroviteljstvom Centra za posjetitelje “Dvorac Janković” i Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, žđl, Foto: Sanja Sudar)

Share Button