Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

24. ožujka 2022.

Na međunarodnom natjecanju mladih glazbenika “Sonus op. 7” Filip Cindrić iz Glazbene škole Jan Vlašimsky osvojio prvo mjesto u kategoriji bisernica

Na međunarodnom natjecanju mladih glazbenika “Sonus op. 7”, koje se održavalo u Križevcima, Filip Cindrić, učenik Glazbene škole Jan Vlašimsky, osvojio je prvo mjesto i prvu nagradu u kategoriji bisernica.

Međunarodno natjecanje mladih glazbenika “Sonus” manifestacija je koja se održava svake godine sa sudionicima iz cijele države i regije, te uglednim hrvatskim, a od 2017. godine, stranim glazbenim pedagozima kao članovima Ocjenjivačkoga suda.

Ovo je natjecanje specifično po tome što svaki natjecatelj osim brojčane dobiva i opisnu ocjenu koju organizator šalje nastavniku/mentoru. Opisna je ocjena konkretna pohvala ili primjedba i možda pokoji naputak objektivnog i dobronamjernog slušatelja, a sve u cilju poboljšanja i napredovanja u radu nastavnika/mentora i odgoju mladih glazbenika.

Filipa je na klaviru pratila Sanja Spahija, a mentorica mu je bila Mirna Mihalković.  (www.icv.hr, Gš Jan Vlašimsky Virovitica, sonus.glazbenaudrugaopus.hr)

Share Button