Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. kolovoza 2022.

Unatoč kiši uspješno završen 2. Orahovica Craft Beer Fest

Tko god je ovog vikenda organizirao koncert ili glazbeni festival na otvorenom, velika je mogućnost da je imao problema s kišom. Upravo tako bilo je i u Orahovici, drugog i posljednjeg dana Craft Beer Festa. Ali kada je u pitanju kvalitetna glazba i festival koji u svojoj ponudi ima preko 20 vrsta piva i zagrebački bend Brkove, onda je kiša najmanji problema. I ovoga puta Brkovi su svojim vjernim fanovima omogućili odličan glazbeni doživljaj i gotovo sve pjesme su zajedničkim snagama između publike i benda otpjevane u glas, a nakon čega je i zatvoreno još jedno izdanje ovog simpatičnog orahovačkog pivsko-glazbenog festivala.

Iako je ovogodišnje izdanje bilo tek drugo po redu, po svim reakcijama posjetitelja nema sumnje kako Orahovica Craft Beer Fest ima veliki potencijal da iz godine u godinu raste i postane novi brend našega grada. Publike i zaljubljenika u pivo bilo je doista iz cijele Slavonije i s nestrpljenjem iščekujemo 2023. godinu i novo, odnosno treće izdanje Beer Festa.

  • Žao nam je što je kiša malo poremetila naše planove, ali vrijeme je jednostavno jače od nas. Unatoč svemu vjerna publika i Brkovi odradili su još jedan odličan koncert, ljudi su uživali u velikoj ponudi piva i jednostavno moramo biti zadovoljni i ponosni na sve ono što smo ponudili u ova dva dana zabave u središnjem gradskom parku. Hvala svim sponzorima, onima koji su bili i podržali ono što radimo, a sve to radimo upravo radi njih. Još jednom veliko hvala svima – poručili su u sitne sate iz vrijedne udruge P.A.U.K

(radioorahovica.hr)

Share Button