Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. siječnja 2023.

HAMAG-BICRO: Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je objavila Javni poziv za prijavu u uspostavu i testiranje mentorskih mreža (tekst poziva na: https://hamagbicro.hr/wp-content/uploads/2023/01/Javni-poziv-za-prijavu-u-uspostavu-i-testiranje-mentorskih-mreza.pdf ) u sklopu projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2.

Poziv je namijenjen iskusnim stručnjacima, poduzetnicima ili menadžerima koji su spremni pomoći u pružanju usluga mentorske podrške poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja. Odabrani mentori ostvaruju pravo na naknadu za pruženu uslugu mentoriranja i svim će poduzetnicima u Hrvatskoj pod jednakim uvjetima olakšati pristup poslovnim znanjima, vještinama i informacijama ključnim za rast i razvoj poslovanja.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 30 dana od dana objave poziva, odnosno do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati elektroničkim putem na adresu: mentorske.mreze@hamagbicro.hr.

Više informacija, upute za prijavitelje i dokumentacija poziva na poveznici: https://hamagbicro.hr/zelite-postati-mentor-prijavite-se-na-javni-poziv-hamag-bicro-a-za-uspostavu-i-testiranje-mentorskih-mreza-u-sklopu-projekta-bond-2/

Više možete vidjeti OVDJE  (inkubatorivpz.hr)

Share Button