Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. veljače 2023.

Ocijenjeno je 239 uzoraka mladih vina, njih 47 okitilo se zlatom, doznajte rezultate, podjela priznanja bit će na Viroexpu

Udruga vinogradara i voćara „Sveti Vinko“ Virovitica, uz suradnju s Tehnološko-inovacijskim centrom, organizirala je ocjenjivanje uzoraka mladih vina, koja će se moći kušati na 26. Viroexpu, koji će se održavati u Virovitici od 17. do 19. veljače. Ukupno je ocijenjeno 239 uzoraka, a njih 47 okitilo se zlatom. Dobitnici se mogu vidjeti u dijelu REZULTATI. Svečanost proglašenja bit će na Viroexpu, u subotu 18. veljače, u 17.00 sati, na sajamskoj pozornici.

Podsjetimo, 26. Viroexpo će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače. Uz Vladu RH, pokrovitelji sajma su i: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma i sporta. BiH je ovogodišnja Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.  (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

REZULTATI

Share Button