Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. veljače 2023.

Viroexpo 2023: Prema podacima ankete HGK ŽK Virovitica, 96 posto izlagača vratit će se i na 27. Viroexpo, ocjenu 4 i 5 sajmu je dalo je 93 % anketiranih

Ne stišavaju se pozitivni odjeci 26. Viroexpa. Tjedan dana nakon što je ovogodišnji sajam „zatvorio vrata“, stigli su rezultati ankete. Naime, već tradicionalno, HGK Županijska komora Virovitica, prikuplja i analizira anketne upitnike izlagače s Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo. Ove godine Viroexpo je bio rekordan, jer ga je na više od 21.000 četvorna metra gdje se je predstavilo više od 500 izlagača, vidjelo iznad 33.000 posjetitelja.

Impresije anketiranih su odlične. Njih 96 posto je naglasilo kako će nastupiti i na 27. Viroexpu koji će se održati 2024. godine. Ocjenu vrlo dobra i odličan, dalo je njih 93 posto, a isti postotak bilježe i pozitivne impresije vezane za posjećenost 26. Viroexpa. Bitan je i gospodarski aspekt sajma. Pa je tako 89 posto anketiranih zabilježilo poslovne razgovore s novim ili s već postojećim partnerima.

Podsjetimo, 26. Viroexpo je otvorio predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, a uz Vladu RH, pokrovitelji ovogodišnjeg sajma bili su – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma. Zemlja partner je bila BiH, a Županija partner – Ličko-senjska županija. Organizatori i pokrovitelji su bili: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Sponzor partner su Hrvatske šume. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button