Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

03. travnja 2023.

U Slavonskom Brodu je, u organizaciji Savjeta za mlade Vlade RH u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, održan panel na temu “Mladi poljoprivrednici i njihova perspektiva u Hrvatskoj

U Slavonskom Brodu je, u organizaciji Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, održan panel na temu “Mladi poljoprivrednici i njihova perspektiva u Hrvatskoj”. Na panelu su sudjelovali predstavnici savjeta mladih pet slavonskih županija, a u ime Savjeta mladih VPŽ, sudjelovali su predsjednica Gradskog savjeta mladih Grada Virovitice Edita Vidak, članica županijskog Savjeta Valentina Presečan te predsjednik Savjeta mladih VPŽ Željko Romić.

Priče mladih poljoprivrednika na ovom panelu, pokazale su koliko su strastveni i posvećeni svom poslu te kako se mogu suočiti s izazovima u poljoprivredi. Ovom događaju, sudjelovala je i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, predsjednica saborskog Odbora za poljoprivredu Hrvatskog sabora Marijana Petir, župan Brodsko-posavske županije Danijel Marušić, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade Željka Josić, kao i načelniku općine Klakar Tomislav Pendić. (Facebook Savjet mladih VPŽ)

Share Button