Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

08. svibnja 2023.

S područja VPŽ za projekt Cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja prijavljen su četiri osnovne škole

Na službenoj stranici Ministarstva znanosti i obrazovanja, objavljen je popis osnovnih škola prijavljenih na Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u Eksperimentalnom programu „Osnovna škola kao cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja“. S područja Virovitičko-podravske županije prijavljene su četiri škole sa svojim područnim školama i s ukupno 971 učenikom.

  • Osnovna škola Ivan Goran Kovačić – Zdenci s područnim školama u Crncu i Velikom Rastovcu
  • Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Gornje Bazje s područnim školama u – Lukaču, Dugom Selu Lukačkom,Terezinom Polju i Turanovcu.
  • Osnovna škola August Cesarec Špišić Bukovica s područnim školama u – Lozanu, Rogovcu, Vukosavljevici, Bušetini i Okrugljači.
  • Osnovna škola Suhopolje s područnim školama u – Borovi, Cabuni, Levinovcu, Orešcu, Pepelanama i Pčeliću.

Više o projektu – Cjelodnevna škola – Uravnotežen, pravedan, učinkovit i održiv sustav odgoja i obrazovanja možete vidjeti OVDJE  (www.vpz.hr, mzo.gov.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button