Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. svibnja 2023.

Gradonačelnik.hr: Za titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj natječe se i Dječji vrtić iz Suhopolja, glasovanje na Facebooku traje do 24. svibnja

Krenuo je 3. Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj. Za titulu se bori 48 vrtić iz gradova i općina među kojima je i Dječji vrtić u Suhopolju. I ovaj put gradonačelnik.hr izbor provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić biraju preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te tako dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima. Ovaj projekt prepoznali su i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje te su se uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izradili su kriterije temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj. Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega će prebrojati i prekontrolirati lajkove te potom i objaviti pobjednike.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, napominjemo da će, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na njihovoj stranici.

  • Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivamo sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da sheraju objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže na našoj FB stranici – poručuju. (gradonacelnik.hr, Fotografije: gradonacelnik.hr, Kristijan Toplak)
Share Button