Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. srpnja 2023.

Mladost iz Vukosavljevice druga, a Podgorje osmo na 27. Hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu “Sport za sve”

U Poljani Biškupečkoj, održan je 27. Hrvatski festival sportske rekreacije na selu “Sport za sve”. Festival je počeo svečanim mimohodom svih sudionika. Pod pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije, Zajednice sportskih udruga grada Varaždina i Hrvatskog saveza sportske rekreacije, festival je okupio tristotinjak sudionika.

Na festivalu je sudjelovalo deset ekipa iz Varaždinske, Međimurske i Virovitičko–podravske županije. Iz VPŽ sudjelovale su dvije ekipe: Mladost iz Vukosavljevice i Podgorje.

Mladost iz Vukosavljevice je nizom odličnih rezultata u ukupnom poretku sa 186 bodova osvojila drugo mjesto. Prva je bila ekipa iz Stažnjevca iz Varaždinske županije sa 191 bodom, a treća Višnjica iz Varaždinske županije sa 170 bodova. Podgorje je zauzelo osmo mjesto sa 133 boda.

Vukosavljevačka Mladost bila je prva u skakanju u vreći, hodanju naa štualama, bacanju kamena s ramena i potezanju užeta. Ekipa iz Vukosavljevica posebno je ponosna na svoju ekipu u potezanju jer je u svim mečevima pobijedila 2:0.

Organizatori tog festivala koji je već po četvri put održan u Poljani Biškupečkoj su Hrvatski savez sportske rekreacije “Sport za sve” i Društvo športske rekreacije “Mirko Relac”. (www.icv.hr, Fotografija: Grad Varaždin)

 

Share Button