Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. srpnja 2023.

U Panonskom drvnom centru kompetencija održan državni stručni skup za nastavnike u sektoru šumarstva, prerade i obrade drva

U Panonskom drvnom centru kompetencija, održan je državni stručni skup za nastavnike u sektoru šumarstva, prerade i obrade drva – zanimanje drvodjeljski tehničar dizajner. Sudionike, koji su bili iz – Virovitice, Vinkovaca, Slatine, Osijeka, Đakova, Siska, Zagreba i Sinja, dobrodošlicu je poželjela Martina Bunić pročelnica za obrazovanje i demografiju VPŽ.

Nakon što ih je direktor PDCK-a Denis Validžić upoznao s radom i mogućnostima Panonskog drvnog centra kompetencija, nazočni su poslušali predavanje „Primjena CNC tehnologije u drvnoj industriji, predavača Saše Drajića iz Tehničke škole Virovitica. Potom su obišli tvrtku TVIN, te stalni postav Gradskog muzeja Virovitica „Drveno doba“. Cilj ovog stručnog skupa je upoznati nastavnike s modernim tehnologijama s ciljem boljeg i kvalitetnijeg obrazovnog procesa. Organizatori ovog događanja bili su Tehnička škola Virovitica i Panonski drvni centar kompetencija. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

 

Share Button