Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. srpnja 2023.

Povelje zahvalnosti DVD-u Voćin i Zvonku Špoljariću, a Povelja humanosti posmrtno će se dodijeliti Nedeljki Pejanović medicinskoj sestri koja je spašavajući tuđi život, žrtvovala vlastiti

Odlukom župana Igora Androvića, a na temelju Odluke o javnim priznanjima Virovitičko-podravske županije, Povelje zahvalnosti, u prigodi obilježavanja ovogodišnjeg Dana Virovitičko-podravske ovogodišnji uručit će se – Dobrovoljno vatrogasnom društvu Voćin u prigodi 130 godina postojanja društva, te Zvonku Špoljariću iz Vukosavljevice za osobit doprinos i iznimne rezultate u razvoju sportske rekreacije na selu. Inače, jedna Povelja zahvalnosti, krajem lipnja, već je uručena Danijelu Pranjiću za osobit doprinos i iznimne rezultate u razvoju sporta, a povodom njegove oproštajne utakmice.

Osim toga, odlukom virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, Povelju humanosti, posmrtno će se dodijeliti Nedeljki Pejanović iz Voćina, medicinskoj sestri koja je spašavajući tuđi život, kako bi što prije pružili pomoć ženi čiji je život visio o koncu, u svojoj humanoj dužnosti, žrtvovala vlastiti. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button