Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. kolovoza 2023.

U sklopu proslave Dana Virovitičko-podravske županije održat će se okrugli stol – “Rukomet u Hrvatskoj i Virovitičko-podravskoj županiji jučer, danas i sutra” na koji dolazi izbornik Goran Perkovac

Rukometni savez Virovitičko-podravske županije, po tradiciji, aktivno će se uključiti u obilježavanje Dana Virovitičko-podravske županije. U petak 8. rujna u prostoru Tehnološko-inovacijskog centra u Virovitici s početkom u 18.00 sati održat će se okrugli stol “Rukomet u Hrvatskoj i Virovitičko-podravskoj županiji – jučer, danas i sutra”. Moderator okruglog stola bit će voditelj ureda za odnose s javnošću Hrvatskog rukometnog saveza Drago Ćosić, dok će sa svim zainteresiranima o rukometu, između ostalih, razgovarati izbornik seniorske muške rukometne reprezentacije Goran Perkovac.

  • Ovim putem pozivamo sve koji su bili uključeni ili su sada aktivni u rukometu, kao igrači, treneri i klupski operativci, da nam se pridruže. Cilj nam je da u konstruktivnoj raspravi pronađemo što bolje rješenje za pozicioniranje rukometa u današnjem društvu – pozvali su sve zainteresirane iz Rukometnog saveza Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)
Share Button