Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

04. rujna 2023.

„Agroexpo putuje“ u Liku: Sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo, predstavit će se od 29. rujna do 1. listopada na manifestaciji „Jesen u Lici“, Županija izlagačima plaća izlagački prostor i smještaj

Na jednoj od najpoznatijih manifestacija koja se održava u Lici,”Jesen u Lici”, ove godine će se u Gospiću predstaviti Sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo.

  • Kako smo i prethodno u nekoliko navrata najavljivali, da ćemo naš sajam Agroexpo seliti u druge dijelove Republike Hrvatske, kako bi naše izlagače predstavljali diljem lijepe naše, ove godine, naši izlagači moći će se predstaviti na jubilarnoj 25. manifestaciji, izložbi tradicijskih proizvoda ”Jesen u Lici 2023” – naglasio je pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojan Mijok.

Virovitičko-podravska županija svojim izlagačima sufinancirat će troškove izlagačkog prostora te troškove smještaja.

  • Ličko senjska županija je bila „Županija partner“ na našem Viroexpu i bio je to pun pogodak. Mi nudimo našim gospodarstvenicima, poljoprivrednim proizvođačima da se sa svojim proizvodima predstave u Gospiću, otvore si neke nove mogućnosti, ostvare neke nove poduzetničke kontakte – kazao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Objavljen je i „obrazac prijave“ koji se može vidjeti OVDJE ili u rubrici “Natječaji i objave”. Prijave se podnose do najkasnije 15. rujna, odnosno u Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu na tel: 033/638-140 ili na e-mail: predrag.mrmos@vpz.hr (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button