Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

25. rujna 2023.

“Zlatne plakete” Općine Zdenci uručene Miroslavu Biri i Željku Kirisu, općinska priznanja za – Irenu Fekete, Blaženku Biro, Katicu Tajz, Mariju Šajkunić, MS Zokov Gaj i UHBDDR Duga Međa

U sklopu Svečane sjednice Općinskog vijeća Zdenaca, povodom blagdana zaštitnika ove općine, sv. Mihaela, uručena su priznanja i Zlatne plakete zaslužnim pojedincima i udrugama koji su ostavili traga u razvoju ovoga kraja. Za dugogodišnje uređenje trgova i parkova općine Zdenci priznanja su dobili: Irena Fekete i Blaženka Biro, za doprinos i promicanje razvoja kulturne baštine općine Katica Tajz i Marija Šajkunić, a za 20 godina postojanja te promicanje slovačke kulture na području općine Zdenci, priznanje je dobila Matica slovačka Zokov Gaj, te UHBDDR Duga Međa za izniman doprinos u radu s braniteljima i promociju istine o Domovinskom ratu.

Zlatne plakete, za dugogodišnji rad u NK Sloga Zdenci te razvoj i promicanje sporta dobili su Željko Kiris i Miroslav Biro, koji se na kraju obratio u ime nagrađenih, zahvalivši se na dobivenim nagradama za koje je rekao da su svima velik motiv za daljnji rad. Priznanja nagrađenima, uručili su – načelnik Općine Zdenci Tomislav Durmić, predsjednik Općinskog vijeća Zdenci Jurica Kiris, te saborska zastupnica Vesna Bedeković i virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button