Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. rujna 2023.

Od 1. listopada do 1. siječnja trajat će privremena regulacija prometa zbog izvođenja radova na dionici brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici

Grad Virovitica izdao je tvrtki OSIJEK – KOTEKS d.o.o. suglasnost za privremenu regulaciju prometa u svrhu izvođenja radova na izgradnji DC12 – dionica brze ceste od Virovitice prema Špišić Bukovici – Čvor Virovitica. Riječ je o prvoj fazi privremene regulacije prometa tijekom izvođenja radova na izgradnji DC12, a trajat će od 1. listopada 2023. do 1. siječnja 2024. godine od 7.00 do 16.00 sati.

Promet državnom cestom DC5 odvijat će se naizmjeničnim propuštanjem, uz regulaciju prometa semaforima. Dio dionice državne ceste DC2, kao i dio Ulice Josipa Jurja Strossmayera, bit će zatvoren za sav promet tijekom izvođenja radova na novo planiranom kružnom raskrižju.

Prva faza radova odnosi se na izmještanje državne ceste DC5 za nastavak izvođenja radova na brzoj cesti, a planirani su sljedeći zahvati:

  • Izvođenje radova na izgradnji kružnog raskrižja državne ceste DC5, DC2 i Ulica Josipa Jurja Strossmayera
  • Izvođenje radova na novoj trasi DC5
  • Izvođenje radova na uklapanju nove trase DC5 u postojeću trasu
  • Unutarnja i vanjska odvodnja, prelaganje postojeće komunalne infrastrukture, cestovna rasvjeta, prometna oprema i signalizacija, krajobrazno uređenje na novo planiranoj trasi DC5. (virovitica.hr)

Share Button