Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

05. listopada 2023.

Jukić d.o.o. Čađavica: Bave se ratarskom proizvodnjom na 400 hektara, uslužnim djelatnostima u poljoprivredi, a danas zapošljavaju 57 djelatnika

Dobitnik „Zlatne kune“ HGK ŽK Virovitica u kategoriji srednjih malih trgovačkih društava je Jukić d.o.o. iz Čađavice. Osnovani su 2005., bave se ratarskom proizvodnjom na površini od 400 hektara. Bave se uzgojem ratarskih kultura (kukuruza, soje, suncokreta, ječma, pšenice, uljane repice…), ali i uslužnim djelatnostima u biljnoj proizvodnji (usluge kombajniranja, obrada poljoprivrednog zemljišta za druge korisnike), ali i otkupom žitarica od svojih kooperanata, te transportom žitarica.

Uz poljoprivredu proizvodnju tvrtka se bavi i prodajom poljoprivrednih strojeva i alata, traktora kombajna i ostalih poljoprivrednih strojeva. Imaju i vulkanizersku radionicu, ali i trgovinu tekstilnih proizvoda brenda Amadeus Plus. U tvrtki trenutno radi 57 djelatnika zaposlenih u svim granama poslovanja. (www.vpz.hr, HGK ŽK Virovitica, Fotografije: Kristijan Toplak, Promo film HGK ŽK Virovitica)

Share Button