Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

17. listopada 2023.

Poduzetnički inkubator VPŽ: Društvu multiple skleroze Virovitičko-podravske županije prošao projekt “Zaželi” kojim će se zaposliti 25 osoba koje će skrbiti o 150 korisnika starije životne dobi

Nakon provedenog postupka administrativne provjere, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije izdao je pozitivnu Odluku o administrativnoj kontroli projektnog prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“, udruge Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije.

Cilj ovog projektnog prijedloga je pružanje usluge potpore i podrške te podjela paketa i svakodnevnih potrepština ciljanoj skupini pripadnika na području Virovitičko-podravske županije. Ciljana skupina se sastoji od 150 pripadnika starije dobi (stariji od 65 godina), kao i osoba s invaliditetom.

Ovim projektnim prijedlogom udruga planira zaposliti 25 pružatelja usluga koji će pružiti usluge potpore i podrške, a ukupna visina projekta iznosi 1.275.000,00 eura. Prijava je napravljena uz savjetodavnu pomoć Poduzetničkog inkubatora u Virovitici. (inkubatorivpz.hr)

Share Button