Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

21. listopada 2023.

Virovitički “Kumovi” još jednom pokazali veliko srce: Ovog puta donirali Socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi”

Članovi virovitičkog Moto kluba “Kumovi” još su jednom pokazali veliko srce i svojim angažmanom najbolje progovorili o vrijednostima koje njeguju u životu i društvu.

Osim što redovito sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama i već tradicionalno svake godine u adventsko vrijeme, obučeni u Moto mrazove, daruju mališane slatkim poklon paketima, u petzak su, po prvi put, uručili vrijednu donaciju Socijalnoj samoposluzi “Djelo ljubavi”, koja djeluje u sklopu Gradskog društva Crvenog križa Virovitica.

  • Ovo je prvi put da smo se uključili u akciju sakupljanja, a potom i doniranja namirnica i potrepština za potrebite. Nadam se da će to postati tradicija jer vrijeme je darivanja, vrijeme koje bi za sve nas trebalo biti poticaj da odvojimo dio za sve one ljude koji nemaju, a takvih je doista puno. Ovog puta odlučili smo darivati trajne proizvode, namirnice koje su dugo jestive. Ovo je samo početak darivanja koje ćemo i ove godine, nadamo se, završiti s najmlađima i to u vrijeme kada se pali 4. adventska svijeća, kako bi na najljepši mogući način okončali 2023. godinu – rekao nam je u ime MK “Kumovi” Antonio Pucl.

Prikupljene donacije podijelit će se korisnicima Socijalne samoposluge s područja grada, prema određenom rasporedu, kao i potrebitim korisnicima u okolnim općinama i to već tradicionalno u povodu božićnih blagdana.

Zahvalu na donaciji “Kumovima” je uputio ravnatelj Gradskog društva CK Virovitica, Nikola Slavić.

  • Članovi Moto kluba Kumovi odavno se ističu u raznim akcijama humanitarnog karaktera, a ovo je njihova prva donacija našoj Socijalnoj samoposluzi, što je zaista pohvalno i što će, vjerujem, postati tradicionalno. Gradskog društvo Crvenog križa Virovitica od srca im zahvaljuje na ovoj vrijednoj donaciji. Riječ je uglavnom o dugotrajnim proizvodima, konzerviranoj hrani, paštetama, namazima… Sljedeća veća podjela namirnica i potrepština potrebitim korisnicima planirana je uoči Božića – zaključio je Slavić. (www.icv.hr, ts, dj, foto: Tin Szabo)
Share Button