Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

09. studenoga 2023.

Ukupno 21 izlagač s područja Virovitičko-podravske županije, predstavit će se na 25. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije u Križevcima

Ukupno 21 izlagač s područja Virovitičko-podravske županije, predstavit će se na 25. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, na kojem se očekuje nastup više od 250 izlagača iz Hrvatske i inozemstva i kojeg posjeti više od 10.000 posjetitelja.

Virovitičko-podravska županija je Županija partner ovog sajma. Sajam će se održavati od petka do nedjelje, od 10. do 12. studenog u Križevcima. On predstavlja najznačajniju gospodarsku manifestaciju na području Koprivničko-križevačke županije. Organizator sajma je Koprivničko-križevačka županija, suorganizatori su: Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Udruženja obrtnika Križevci.

Nastup izlagača s našeg područja predstavlja nastavak dobre gospodarske suradnje Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije, koja je bila „Županija partner“ na Viroexpu 2022. godine. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: kckzz.hr)

 

Share Button