Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

27. studenoga 2023.

Obavijest o javnom izlaganju Prijedloga VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko – podravske županije

U utorak 28. studenog 2023. godine s početkom u 10:00 sati u Velikoj Vijećnici Virovitičko – podravske županije održat će se javno izlaganje o Prijedlogu VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko – podravske županije. 

Sve zainteresirane osobe mogu sudjelovati u javnoj raspravi na slijedeće načine: pristupom na javni uvid u Prijedlog Plana, postavljanjem pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koje usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje, davanjem prijedloga i primjedbi u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, upućivanjem nositelju izrade pisanih prijedloga i primjedbi.

Pozivaju se svi zainteresirani da dostave svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog VIII. Izmjena i dopuna Prostornog plana Virovitičko-podravske županije do zaključno 29. studenog 2023. godine, osobno, na adresu elektroničke pošte melita.ilakovac@vpz.hr ili putem pošte na adresu Upravni odjel za graditeljstvo, zaštitu okoliša i imovinsko – pravne poslove, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, s naznakom “Javna rasprava za VIII. Izmjene i dopune Prostornog plana Virovitičko – podravske županije”. (www.vpz.hr) 

Share Button