Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

16. prosinca 2023.

Antonija Đorđević iz Voćina dobitnica Dekanove nagrade Medicinskog fakulteta u Zagrebu

Antonija Đorđević iz Voćina dobitnica je Dekanove nagrade za uspjeh na Sveučilišnom diplomskom studiju sestrinstva Medicinskog fakulteta u Zagrebu za akademsku godinu 2022./2023.

Inače, Antonija je iz Voćina, srednju medicinsku školu završila je u Virovitici, prve tri godine studija s odličnim uspjehom završila je na Zdravstvenom Veleučilištu u Zagrebu, a svoje obrazovanje nastavila je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

– Moj uzor tijekom školovanja bila je Kristina Horvat, profesorica iz srednje škole, koja je svojom stručnošću, predanosti nastavi te odličnim sposobnostima uspjela motivirati i svoje znanje prenijeti na učenike. Njezino mentorstvo impresioniralo me i oblikovalo moj pristup učenju – rekla nam je Antonija Đorđević.

Istaknula je kako joj je Dekanova nagrada jedno veliko priznanje za dosadašnji trud, rad, predanost i izuzetne rezultate tijekom školovanja.

– Mogu slobodno reći da sam ponosna na sebe i da me raduje činjenica što su moji akademski napori prepoznati i nagrađeni, pružajući mi tako osjećaj postignuća i motivaciju za daljnje uspjehe – zaključila je.

Dodjela Dekanovih nagrada održana je na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća kojom je ujedno obilježena 106. obljetnica najstarijeg medicinskoga fakulteta u Republici Hrvatskoj – Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. (www.icv.hr, foto: privatni arhiv)

Share Button