Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. veljače 2024.

Doznajte gdje će biti vaš izložbeni prostor: Objavljen tlocrt s izlagačima za 27. Viroexpo

Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, sajam koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nosi dodatak “sajam s dušom”.

Ove godine svoja vrata otvara od 16. do 18. veljače, a vrijedni organizatori marljivo su prikupljali prijave izlagača te je definiran tlocrt sa svim izlagačima koji će sudjelovati na sajmu. Tlocrt unutrašnjeg i vanjskog dijela izložbenog prostora izlagača 27. Viroexpa možete vidjeti OVDJE.

Ostale detaljne informacije s rasporedom događanja i stručnih predavanja 16., 17. i 18. veljače, možete vidjeti na službenoj stranici sajma www.viroexpo.com.hr.

Već godinama, sajam uspješno organiziraju: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Područna obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Županija partner ovogodišnjeg sajma je Osječko – baranjska županija, a pokroviteljstvo potpisuju Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. (www.vpz.hr, Foto: Viroexpo sajam)

Share Button