Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

10. ožujka 2024.

U Lovačkom domu u Čađavici održana redovna izvještajna godišnja skupština Lovačke udruge “Sokol”

Lovačka udruga „Sokol“ u Lovačkom domu u Čađavici održala je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Na početku skupštine, okupljene je pozdravio predsjednik udruge Goran Budimir, a uslijedile su državna i lovačka himna te minuta tišine u počast svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima, kao i preminulim članovima udruge.

Izvješće o radu udruge za 2023. godinu podnio je predsjednik Goran Budimir, izvješće za lovno-gospodarsku osnovu podnio je Antonio Martinčević, izvješće o financijskom poslovanju Josip Piskać, izvješće lovnika Alen Oužecky, izvješće voditelja lovačke službe Rudolf Hranj, a izvješće Nadzornog odbora podnio je Stjepan Matić. Sva izvješća su jednoglasno usvojena od strane članova, njih 41 od ukupno 57. Skupština je nastavljena iznošenjem prijedloga za 2024. godinu te su svi planovi jednoglasno usvojeni.

Za novog člana Upravnog odbora izabran je Krunoslav Prpić, dok je počasnim članom udruge imenovan Dragutin Oštarijaš, dugogodišnji član LU Sokol Čađavica.

Na skupštini su čađavačkim lovcima dodijeljena i odlikovanja Hrvatskog lovačkog saveza, a zajednički su ih uručili tajnik Lovačkog saveza Virovitičko-podravske županije Antonio Repić i predsjednik LU Sokol Čađavica Goran Budimir. Odlikovanje 3. reda dobili su Josip Piskać, Ali Mustafi, Jurica Dubrović i Ivica Štefanek. Odlikovanje 2. reda dobili su Dražen Puškadija i Zdravko Ribić, dok je odlikovanje 1. reda pripalo Zorislavu Biondiću.

Uz dodjelu navedenih odlikovanja, uručene i zahvalnice za nesebičan doprinos u radu LU Sokol Čađavica, a zaslužili su ih: Virovitičko-podravska županija, Lovački savez Virovitičko-podravske županije, Općina Čađavica, Višnja d.o.o., Veterinarska stanica Čađavica, Radio Slatina i novinar Dragutin Fišli.

Na kraju su se članovima i predsjedništvu obratili uvaženi gosti, predstavnici i predsjednici prijateljskih lovačkih udruga i društava te institucija, međi kojima je i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, tajnik  Lovačkog saveza VPŽ Antonio Repić i načelnik općine Čađavica Mirko Rončavić. Fotogaleriju pogledajte OVDJE. (www.vpz.hr, www.icv.hr, adf, Foto:D. Fišli)

Share Button