Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

12. ožujka 2024.

U Društvenom domu u Gornjem Bazju održana 77. izvanredna izborna sjednica Skupštine DVD-a Gornje Bazje

U subotu, 9. ožujka 2024. godine u Društvenom domu Gornje Bazje održana je sjednica Skupštine DVD-a Gornje Bazje koja je bila izvještajno izbornog karaktera.
 
Nakon usvojenog dnevnog reda i izbora radnih tijela Skupštine pročitana su izvješća o radu, financijskom poslovanju kao i izvješće nadzornog odbora. Usvojen je plan rada i financijski plan za tekuću 2024. godinu. Na sjednici Skupštine izabran je novi predsjednik društva Željko Ivanović, članovi upravnog odbora Domagoj Turkalj i Ivan Blažević, članovi nadzornog odbora Monika Udovičić i Valentina Kolar i članovi zapovjedništva Alen Medved i Marijo Lješčak.
 
Podijeljene su spomenice za 10 i 50 godina, uvjerenja o osposobljenosti, uvjerenja o stečenoj specijalnosti, sponzorima kao i članovima natjecateljskih ekipa djece i mladeži te zahvalnice za doprinos u razvoju DVD-a Gornje Bazje među kojima je i Virovitičko-podravska županija, a zahvalnicu je preuzeo zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement. Podijeljena su uvjerenja i prigodni pokloni operativcima s najviše angažmana u protekloj godini a to su: Marijo Lješčak, Marina Blažević i Matija Lješčak. (www.vpz.hr, Gornje Bazje, Foto: Gornje Bazje)
Share Button