Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. svibnja 2024.

Ivan Mikić i Dražen Ponjević su prvaci Virovitičko-podravske županije u oranju i nastupit će na Prvenstvu Hrvatske koje će se 27. i 28. rujna održati u Velikoj Gorici

Ivan Mikić (ravnjaci) i Dražen Ponjević (premetnjaci) – prvaci su Virovitičko-podravske županije u oranju i nastupit će na Prvenstvu Hrvatske, koje će se 27. i 28. rujna, održati na parcelama Agronomskog fakulteta Zagreb – u Velikoj Gorici. Ove godine u Orešcu je nastupilo 11 natjecatelja, a nagrade najboljima, uručili su: pročelnik za gospodarstvo i poljoprivredu VPŽ Bojan Mijok, načelnik Općine Suhopolje Goran Doležal i dekan Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Ivica Kisić.

Rezultati (ravnjaci): 1. Ivan Mikić (79,5 bodova), 2. Mateo Šimatić (52,5), 3. Dobrislav Babić (51), 4. Sandrino Čolak (49,5), 5. Filip Kecman Rađenović (41,5)

Rezultati (premetnjaci): 1. Dražen Ponjević (95,5), 2. Andreas Begovac (73,5), 3. Kristijan Čiček (72), 4. Filip Nađaković (62,5), 5. Goran Šebalj (57), 6. Marino Krapac (52,5).

Uz načelnika Općine Suhopolje Gorana Doležala, županijskog pročelnika za gospodarstvo i poljoprivredu Bojana Mijoka, predstavnika organizatora Siniše Hrgovića, ovom natjecanju su, između ostalih nazočili i načelnik Općine Sopje Berislav Androš i Općine Gradina, Josip Vučemilović-Jurić, a svojim dolaskom su podršku natjecateljima dali i zamjenik župana Marijo Klement i načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević… Pokrovitelj natjecanja je bila Virovitičko-podravska županija. Organizatori su bili: Udruga orača Virovitičko-podravske županije, Općina Suhopolje i Ministarstvo poljoprivrede. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button