Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

02. lipnja 2024.

Predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću uručena Zlatna plaketa Općine Čačinci

Načelnik Općine Čačinci Alen Jurenac, uz nazočnost virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, uručio je predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću „Zlatnu plaketu“ Općine Čačinci, Naime, Vlada Republike Hrvatske, na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem, dala je neizmjeran doprinos kako bi se ubrzalo rješavanje problema nastalih elementarnom nepogodom u svibnju prošle godine.

Premijer Plenković stavio je na raspolaganje sve potrebne službe i resurse kako bi se 72 djece i 14 zaposlenika dječjeg vrtića što prije vratili u obnovljeni vrtić te kako bi prostorije nogometnog kluba bile vraćene na korištenje stotini mladih sportaša i ostalim članovima civilnih udruga.

Ukupna materijalna šteta na oba objekta procijenjena je na 620.391,75 eura, a Vlada Republike Hrvatske u rekordnom je roku osigurala sva potrebna sredstva za njihovu obnovu te se uskoro očekuje povratak djece u obnovljene prostorije vrtića, a zgrada nogometnog kluba uskoro će potpunosti biti vraćena u funkciju.

Predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću Općina Čačinci dodijelila je javno priznanje zbog kontinuirane podrške Općini u svim dosadašnjim godinama, a osobito u prethodnoj te se uskoro nadaju susretu i u Čačincima. (Općina Čačinci)

Share Button