Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

14. lipnja 2024.

U Poduzetničkom inkubatoru VPŽ d.o.o. održana prva koordinacija konzorcija BiViP 5.0

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. kao nositelj konzorcija BiViP 5.0 je dana 13. lipnja 2024. ugostio partnere članove konzorcija te održao prvi sastanak vezan za provođenje mjere „Jačanje akceleracijske aktivnosti“ (referentni broj u Nacionalnom planu oporavka i otpornosti C1.1.2. R2-I4).

Direktorica Poduzetničkog inkubatora VPŽ d.o.o. Neda Martić upoznala je članove s programom akceleracije i načinom provedbe programa. Dogovoreni su kanali komunikacije unutar konzorcija, a partneri su upoznati sa obvezama i dužnostima u sklopu mjere.

Javni poziv za iskaz interesa za provoditelje Programa akceleracije u sklopu mjere „Jačanja akceleracijske aktivnosti“ objavljen je 2022. godine od strane HAMAG-BICRO-a na kojem je Poduzetnički inkubator VPŽ d.o.o. kao nositelj konzorcija BiViP 5.0 potpisao Sporazum o suradnji sa svim članovima konzorcija. Konzorcij BiViP 5.0 čini Inkubator zajedno sa 19 partnera iz tri županije: Bjelovarsko-bilogorska, Požeško-slavonska i Virovitičko-podravska.

Partneri su bili u mogućnosti postaviti pitanja nositelju konzorcija te dobiti odgovore za sve nejasnoće u vezi programa. (inkubatorivpz.hr)

Share Button