Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

23. lipnja 2024.

Big Cherry Open 2024. Odlična atmosfera na ovogodišnjem turniru u Velikoj Črešnjevici: “Slatinčani” u finalu bolji od “Oldtimera”

Puno smijeha i zabave, odlična atmosfera i fantastični potezi obilježili su ovogodišnji “Big Cherry Open” u Velikoj Črešnjevici. Treće izdanje turnira u odbojci na pijesku koji je u sklopu programa proslave Dana općine Pitomača održan u ovom naselju, privuklo je 11 ekipa podijeljenih u tri skupine.

Na samom početku sve nazočne pozdravili su predsjednik Županijske skupštine VPŽ Dinko Begović i predsjednik Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikard Bakan. Svima su zaželjeli dobru zabavu, a sudionicima puno sreće u natjecanju.

Na turniru su nastupile ekipe: Cofleki, Underdogs, Nevreme, Kak oćeš, Slatinčani, Ritual, Ninja kornjače, Roko, A kaj sad, Graničar i Oldtimeri.

Turnirom je i ove godine dominirala ekipa “Slatinčani”, koja je obranila prošlogodišnji naslov pobjedom u finalnom susretu kontra vrlo dobre domaće ekipe “Oldtimeri”. Za pobjedničku ekipu, koja je slavila u dva seta, igrali su: Matija Prugovečki, Borna Rakitničan, Luka Klečka, Venio Rulj i Karlo Adžić, dok su za poražene u ovom susretu nastupili Matija Gregurek, Vid Rešetar, Luka Soldatić, Ivan Gregurek i Matija Šantek.

U susretu za treće mjesto “Cofleki” su s 2:0 u setovima nadigrali ekipu “A kaj sad”. Bronačnu ekipu činili su: Paula Rakijašić, Luka Gregurek, Domagoj Džanko, Antonio Valent i Josipa Šajnović.

Za sve sudionike tijekom turnira bili su osigurani hrana i piće, a nagrade najboljima, medalje i pehare, podijelili su saborska zastupnica Vesna Bedeković, predsjednik Županijske skupštine VPŽ Dinko Begović i predsjednik Općinskog vijeća Općine Pitomača Rikard Bakan.

Na kraju, veliko zadovoljstvo turnirom, u ime domaćina, izrazila je Maja Rengel, inače aktivna članica svih udruga u ovom naselju.

“Priprema za turnir trajala je samo sedam dana s obzirom da smo već dobro uigrana ekipa koja iz godine u godinu sudjeluje u organizaciji raznih manifestacija ne samo u Velikoj Črešnjevici već i na području cijele općine Pitomača. Ima nas dvadesetak, kako mladih, tako i starijih, odlično se nadopunjujemo i nije bilo nikakvih problema. Na kraju nas je i vrijeme poslužilo, kratka kiša padala je samo u jutarnjim satima, a ostatak dana bilo je sunčano uz lagani vjetrić što nam je dodatno olakšalo igru i druženje. Sve u svemu, prezadovoljni smo, sve je proteklo u najboljem redu, igrala se odlična odbojka i jedva čekamo idući turnir koji je u našem mjestu postao jedna lijepa tradicija” – rekla je Rengel te zahvalila svima na dolasku.

“Big Cherry Open 2024.” održan je u organizaciji Mjesnog odbora Velika Črešnjevica, a pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice općine Pitomača. (www.icv.hr, ts, Foto: A. Zeko)

Share Button