Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

29. kolovoza 2024.

U subotu, 31. kolovoza, zbog održavanja “Mrke trke 2”, privremeno će se od 19,00 do 22,30 sati, na određenim dionicama zatvoriti promet u središtu Virovitice

Zbog održavanja ulične utrke “Mrka trka 2”, koja će se povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije održati u subotu 31. kolovoza, privremeno će se zatvoriti promet u središtu Virovitice.

Privremeno zatvaranje prometa bit će od 19,00 do 22,30 sati navedenog dana. Promet će se privremeno zatvoriti u skladu s kartom rute:

  • Na istoku:
    – raskrižje s kružnim tokom prometovanja Ulice Stjepana Radića i Ulice Antuna Mihanovića (kružni tok ostaje u funkciji)
  • Na sjeveru:
    – raskrižje Ulice Ferde Rusana i skretanje na parkiralište na Trgu Bonifacija Gerbera (raskrižje ostaje prohodno prema parkiralištu)
    – raskrižje Ulice Matije Gupca i Ulice Ivana Kapistrana (raskrižje ostaje prohodno u ostalim smjerovima)
  • Na zapadu:
    – raskrižje na Trgu kralja Zvonimira (kod zgrade Gradske uprave) – raskrižje ostaje prohodno u smjeru prema Ulici Eugena Kvaternika
    – raskrižje Ulice fra Paškala Cvekana i Ulice Vladimira Nazora (Ulica Vladimira Nazora ostaje prohodna)
    – raskrižje na Trgu Ljudevita Patačića (ostaviti mogućnost prilaza parkiralištu ispred zgrade Virovitičko-podravske županije)
  • Na jugu:
    – raskrižje Ulice Pavla Radića i Ulice Tomaša Masaryka (raskrižje ostaje prohodno u smjeru Ulice Pavla Radića i Masarykova prema jugu)
    – raskrižje Ulice Nikole Tesle, Ulice Ljudevita Gaja i Ulice Spojna cesta (raskrižje ostaje prohodno u smjeru Ulice Nikole Tesle i Ulice Spojna cesta). (virovitica.hr, Fotografije/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Share Button