Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

30. kolovoza 2024.

Fotogalerija: Na svečanoj sjednici Županijske skupštine VPŽ, uručena su javna priznanja Virovitičko-podravske županije

Na svečanoj sjednici Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, koja je održana u kazalištu Virovitica, uz nazočnost predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića, virovitičko-podravski župan Igor Andrović i predsjednik Županijske skupštine VPŽ Dinko Begović, dodijeli su javna priznanja Virovitičko-podravske županije.

Godišnju nagradu za izniman doprinos razvoju knjižničarske djelatnosti dobili su: Gradska knjižnica i čitaonica Virovitica. Istu nagradu za iznimne rezultate ostvarene u gospodarstvu dobila je IIC Intelligent Industrial Concepts iz Slatine. Godišnja nagrada za izniman doprinos ustroju i djelovanju sveučilišnog preddiplomskog studija fizioterapije u Orahovici uručena je Aleksandru Včevu, a za iznimne sportske rezultate, Veroniki Vilk i Evi Gal.

Osim toga, godišnje nagrade za razvoj poljoprivrede primile su Ivona Andrašić Presečan, te DVD-u Pitomača za razvoj vatrogastva i 130 godina postojanja.Povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije dodijeljene su: Kseniji Vujanović – Juras, Ivanu Bocoru, Ranku Careviću, dok je Povelja humanosti uručena DVD-u Špišić Bukovica. U ime nagrađenih, zahvalio se ravnatelj Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Robert Fritz. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Share Button