Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

15. listopada 2024.

Predavanje namijenjeno trudnicama i ženama koje su već rodile – “Pričajmo o postpartumu”

Obrt Prostorija, smješten u Poduzetničkom inkubatoru Virovitica, čija je vlasnica Sara Gedri, organizira predavanje o postpartumu namijenjeno trudnicama i ženama koje su već rodile. Predavanje će se održati 18. listopada 2024. godine u 18 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Virovitica (Poduzetnička zona II 18).

Postpartum je vrijeme velikih i intenzivnih promjena i ako usred opsežnih priprema za porod, koji je središnja tema svih trudničkih priča, žene nisu ni pomislile što se događa u postpartumu ili kako će se nositi s brojnim izazovima koje nosi ili one koje su trudne, a i one koje su već (davno) rodile. Razgovor u sigurnom i podržavajućem okruženju ne samo da može biti izvor vrijednih informacija i ponuditi drugačiju perspektivu, već može djelovati i terapijski. 

O postpartumu treba pričati – više i uvijek. Obrt Prostorija poziva žene da zajedno pričaju ili slušaju. Ovo predavanje namijenjeno je mamama – trudnicama i ženama koje su već rodile, osobama koje u svom bliskom okruženju imaju trudnicu i svakome tko ima interes za ovu temu. 

Predavanje je besplatno. Prijave za predavanje su potrebne, a prijaviti se može do 16. listopada 2024. godine na e-mail: prostorija.vt@gmail.com.

Napomena: Za žene koje imaju dijete/djecu u dobi 2-6 godina bit će organizirana čuvaonica pod stručnim vodstvom za vrijeme trajanja predavanja. (inkubatorivpz.hr, Foto: K. Toplak)

Share Button