Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

06. studenoga 2007.

Venture Capital – način financiranja razvoja malih i srednjih poduzeća

USAID Projekt – Poduzetna Hrvatska i Razvojna agencija Virovitičko – podravske županije d.o.o. organiziraju i pozivaju Vas na radionicu “Venture Capital – način financiranja razvoja malih i srednjih poduzeća” koja će se održati 15. i 16. studenog 2007. u prostorijama Hrvatske obrtničke komore, Županijek komore Virovitičko – podravske županije, Pavla Radića 3, Virovitica s početkom u 9 sati.
O radionici: Venture Capital investicije su jedan od načina financiranja trgovačkih društava putem specijaliziranih investicijskih kuća koje ulažu kapital u temeljni kapital poduzeća te iz tog razloga u potpunosti dijele ekonomsku sudbinu poduzeća zajedno sa osnivačem/poduzetnikom. Ulazak u vlasničku strukturu ne pruža mogućnosti korištenja sredstava osiguranja tako da se Venture Capital investicija smatra rizičnim ulaganjem. Venture Capital kao i financiranje putem Private Equity pogodna su za mala i srednja poduzeća kao i za velike poduzetnike čije povećane operativne aktivnosti zahtijevaju dodatna ulaganja a samim time i velike količine svježeg kapitala. Predavanje je namijenjeno svima koji se žele upoznati s Venture Capital načinima financiranja, a radionica će poslužiti i za prezentiranje slučajeva sudionika same radionice u kojoj će se naučiti kako kvalitetno ostvariti kontakt i prezentirati svoju kompaniju potencijalnom Venture Capital ulagatelju.
Cijena seminara iznosi 200 kn + PDV. Dodatne informacije mogu se dobiti na tel./fax.: 033/743-141 ili e-mail: martina@ravpz.com do utorka, 13. studenog 2007. godine.

Share Button