Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

26. studenoga 2007.

Započela predavanja za redovne studenti na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici

Uz nazočnost župana Virovitičko – podravske županije, dr. Stjepana Feketića, njegovog zamjenika Zvonimira Šimića, gradonačelnika Virovitice Zvonka Kožnjaka, privremene dekanice Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici, Vesne Bedeković, danas su započela predavanja za redovne studente na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici. Nazočni uzvanici zaželjeli su prvoj generaciji studenata Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici mnogo uspjeha u daljnjem školovanje.
– Iznimna mi je čast pozdraviti vas u svoje osobono i u ime Poglavarstva Virovitičko – podravske županije. Želim vam čestitati na uspješnom upisu na ovaj studij i želim vam da postignete što bolje rezultate za vaše dobro i dobro Virovitičko – podravske županije – naglasio je u svom obraćanju župan Virovitičko – podravske županije dr. Stjepan Feketić.
Prvog dana, studentima se predstavio i dio profesora koji će im predavati. Inače u redovni studij na Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici upisano je 99 redovnih studenata (49 na teret nadležnog ministarstva i 50 uz osobne potrebe), te 41 izvanredni student. Rasporedi predavanja mogu se pronaći na službenoj internet stranici Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici www.vsmti.com.

Share Button