Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

28. listopada 2016.

Poziv na radionicu – razvoj receptura, promocija lokalnih gastronomskih proizvoda i usluga te stvaranju gastro ikona regije

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s Gastronomsko-edukacijskim centrom KLUB GASTRONOMADA iz Zagreba, a uz potporu Hrvatske turističke zajednice, poziva Vas na edukativnu gastro radionicu pod nazivom Savjetovanje OPG-a, restorana i drugih ugostiteljskih objekata sa područja Virovitičko-podravske županije u razvoju receptura i načinu promocije vlastitih i lokalnih gastronomskih proizvoda i usluga te stvaranju gastro ikona regije.

Radionica će se održati s ciljem unaprjeđenja znanja kuhara, konobara, vlasnika i upravitelja ugostiteljskih objekata i objekata sa seosko-turističkom ponudom, nastavničkog kadra u strukovnim / ugostiteljskim školama, te nositeljima ostalih srodnih i s turizmom povezanih djelatnosti, s naglaskom na povećanje kvalitete ugostiteljske ponude i tradicionalnih vrijednosti. Predavači na radionici su članovi Udruge Gastronomadi, istaknuti gastronomi, kuhari i enolozi sa velikim iskustvom u praksi ugostiteljstva, turizma i gastronomskih trendova. Radionica će se održati u četvrtak, 10. studenog 2016. u Hotelu Kurija Janković (Kapela Dvor 22), s početkom u 9.00 sati. Prijaviti se možete putem prijavnice koju trebate poslati na e-mail: ured@tzvpz.hr najkasnije do utorka, 8. studenog 2016. (www.ravidra.hr, Fotografija: Matija Turkalj)

Share Button