Virovitičko-podravska županija (Uvijek otvorenih vrata)Virovitičko-podravska županija

11. prosinca 2016.

Video: Uz sudjelovanje 21 ekipe, održan je humanitarni turnir za Stipu Tašića

U sportskoj dvorani Osnovne škole Voćin u organizaciji Nogometnog kluba Ćeralije održan je humanitarni malonogometni turnir „Za Stipu Tašića“. Na turniru je nastupila 21 ekipa, a humanitarni prilog je uplatilo i 10 ekipa koje nisu bile u mogućnosti prisustvovati.

Stipe Tašić je 24-godišnjak, dugogodišnji igrač NK Ćeralije, koji je nedavno doživio tešku prometnu nesreću i trenutno se oporavlja od zahtjevne  operacije kralježnice. Od skupljenih donacija platit će se jedan dio troškova liječenja.

Turnir je osvojila ekipa NK Voćina pobijedivši u finalu NK Ćeralije sa 3-1. Konačni poredak: 1. NK „Voćin“ Voćin, 2. NK „Ćeralije“ Ćeralije, 3. CB „Tomy“ Voćin, 4. „Mozaik keramika“ Ćeralije

Predsjednik NK Ćeralije Mika Tomić posebno se zahvalio NK Slaven Belupu na novčanoj donaciji te svim sponzorima i prijateljima kluba koji su pomogli u organiziranju turnira.

Među sponzorima su se našli općine, Voćin i Čađavica, OŠ Voćin, Autoškola “Volan” iz Našica te drugi poslovni subjekti s područja općine Voćin.

Također, Stipin prijatelj i bivši suigrač  Ivan Barukčić organizirao je  prikupljanje sredstava u hrvatskom klubu SG “Heusenstamm Zrinski” u Njemačkoj i tako se priključio ovoj hvale vrijednoj akciji. (www.radioslatina.hr)

Share Button